Over ons

Over Portugese smaken

Is ontstaan door onze gasten die al jaren in Costas komen, Zij vragen altijd naar onze nieuwe wijnen, die willen zij thuis ook wel eens drinken, de lekkerste Chouriço die wij zelf importeren en ook de met de Stokvis willen zij thuis aan de slag, maar waar koop je dat toch allemaal in Noord-Holland?

In Medemblik dus, onze artikelen kunnen gewoon bekeken worden, aan gevoeld worden en aangeruikt….., u kunt advies krijgen maar het net zo gemakkelijk even thuis online bestellen. 

  1. Hou de site en social media in de gaten voor onze wijnproefmiddag.
  2. Bezorgen gaat via Postnl dit kost € 6.75 per eerste 10 kg. U kunt er ook voor kiezen om het te halen in het restaurant.
  3. Wij zorgen dat het binnen 12 uur verstuurd wordt.
  4. Retouren, het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel, om welke reden dan ook, niet voldoet aan de verwachtingen, in zo’n geval kan de doos binnen 14 dagen altijd ruilen retourneren in het restaurant. Er mag maximaal 1 fles uit de doos ontbreken, de etiketten mogen niet beschadigd zijn. Of een retourzending maken, dit gaat wel voor eigen rekening. Wanneer het artikel retour komt zal het geld binnen 5 werkdagen op je rekening gestort zijn